Kurzy finanční gramotnosti pro zaměstnance výrobních firem

Finanční problémy provázejí i zaměstnané. Kritická je situace především ve výrobních podnicích, kde má často mnoho zaměstnanců pouze základní vzdělání.

Jak situaci vyřešit? Může Vám pomoci i kurz o správě peněz pro zaměstnance.

Přečíst celý článek

Spuštění anglické verze webu a facebooku

Již pátým rokem se CEFIG účastní nejrůznějších mezinárodních vzdělávacích aktivit. Všechny tyto kurzy probíhají v angličtině, abychom nekombinovali sféru mezinárodní a českou, rozhodli jsme se založit novou webovou stránku en.cefig.cz a facebookový účet CEFIG International.

Přečíst celý článek

Představení: Michal Doubek, lídr CEFIGu pro Moravu a Slezsko

Na stránky CEFIGu chodí poptávky po školení ze všech koutů republiky, proto bylo jen otázkou času, kdy bude třeba rozšířit naše působení i geograficky. Novou tváří se stal Michal Doubek, který se finančním vzděláváním dlouhodobě zabývá. Kdo je Michal, jaké má zkušenosti a jaké jsou jeho vize? To vše se dozvíte v rozhovoru.

Přečíst celý článek

CEFIG - školení finanční gramotnosti v reportáži České Televize

Tentokrát jsme neunikli ani pozornosti celostátních médií. Na školení pro střední odbornou školu informatiky a spojů se za námi byla podívat i televizní kamera, která natočila část přednášky, rozhovor s našimi lektory a vyzpovídala studenty, kteří se přednášky účastnili.

Přečíst celý článek

To nejzajímavější z kampaně za správné pojištění

Když se řekne pojištění, spoustě lidí před očima vyvstane jen spousta otazníků. My Vám pomůžeme nad ostatními získat výhodu – poradíme Vám, jak správně vyplnit pojistnou smlouvu a na co si dát při jejím uzavírání pozor. Řekneme Vám, proč musíte být ke své pojišťovně upřímnější než k vlastní manželce. Věděli jste, že invalidita je pro rodinný rozpočet finančně náročnější ztráta než úmrtí? Že na pojištění denních dávek při nemoci či úrazu proděláte? Připoutejte se, začínáme.

Přečíst celý článek

Kampaň za správné pojištění: Pojištění úmrtí

Na každém kroku narážíme na reklamy, které nás přesvědčují o tom, že svět kolem nás je daleko nebezpečnější, než si vůbec dokážeme představit. Ujišťují nás, že v případě nehody se naše rodina zcela zhroutí. Stoprocentním řešením, které zajistí rodinnou pohodu, je podle nich pojištění. Avšak pozor, pojištění není synonymem slova bezpečí!

Přečíst celý článek
Subscribe to RSS - Články uživatele Lenka Homolková