Deriváty, forwardy a opce? Pro NativePR žádný problém!

Poptávka společnosti Native PR byla velmi konkrétní: Zaměstnanci píší tiskové zprávy a připravují další materiály pro různé společnosti, také pro ty z finančního sektoru. Cíle společného setkání lektorů CEFIGu a pracovníků Native PR dne byly jasné: Proniknout do tajů jednotlivých produktů a mechanismů na finančních trzích.

"...finanční vzdělávání nemusí být nuda."

Nejen účastníci, ale i zadavatelé školení byli spokojeni: „Děkujeme za pěknou a zajímavou přednášku. Někteří se k tomu stavěli skepticky, dnes ale nikdo nelituje, ba naopak, všichni byli nadšeni. A pak že je finanční vzdělávání nuda,“ shrnul za NativePR Jakub Holas, který kurz s CEFIGem domlouval.

Přednáška se soutředila především na investice a pojištění. V druhém workshopu, který je plánován na leden, se budou probírat hlavně úvěry. V roli lektorů se předvedli Josef Janoušek a Ondřej Podlešák, kteří s investicemi mají nejen praktické zkušenosti, ale i dostatečné znalosti z vysokých škol a mezinárodních kurzů.

„Naše běžné přednášky jsou zaměřeny na praktickou stránku financí, tedy běžně užívané produkty. Tentokrát jsme se dostali i na zajímavější tematiku finančních operací, které se dějí na burze i mimo ni. Moc příjemně nás překvapila reakce posluchačů, kteří do tématu skutečně chtěli proniknout,“ zakončuje Josef Janoušek, který přednášku vytvářel.

Přidat komentář