Finanční vzdělávání pro zaměstnance

Naše společnost již více než 10 let poskytuje vzdělávání pro společnosti, které chtějí jako benefit dopřát zaměstnancům lepší finanční vzdělání. Výsledek může ale také být pozitivní pro zaměstnavatele, pokud jeho zaměstnanci umí lépe hospodařit, jsou klidnější, mohou se na práci lépe soustředit a jsou více motivovaní pracovat, aby si splnili své finanční cíle.

Proč si společnosti objednávají právě školení finanční gramotnosti?

Hlavní motivací je jednoznačně to, že zaměstnanci často naplno nevyužívají benefity, které zaměstnavatel nabízí. Například příspěvek na penzijní spoření nebo životní pojištění může být velmi výhodný, ale volba konkrétního penzijního fondu tak náročná, že si ho zaměstnanci ani nezaloží a benefit tak nevyužijí. Mnoho firem má také akciový program, který zaměstnanci nevyužívají naplno, protože jim chybí znalosti.

Jak školení probíhá?

V rámci školení využíváme praktické příklady, které přiblíží problematiku lépe než suchá teorie. Máme také připravená praktická cvičení, kdy si například zaměstnanci sami vyzkoušejí sjednat si pojištění a lektor jim poté ukáže jednotlivé situace, které by statisticky mohly nastat a jak jim pojištění v dané situaci pomůže. Často tak lidé zjistí, že jejich vlastní pojištění nemusí stačit v některých situacích. Stejná cvičení máme připravená pro všechny další kapitoly: Úvěry a hypotéky, spoření, investování, rozpočet.

Na konci školení v rámci ceny nabízíme možnost zeptat se na individuální dotazy, na které se účastníci například stydí zeptat v průběhu školení, lektor zůstane na místě o hodinu déle a je možné ho po jednom navštěvovat.

Kdo u nás školí?

Naši lektoři mají všichni více než 10 let praktických zkušeností ve financích, což jim umožňuje zapojovat zajímavé situace, s kterými se setkali a také odpovědět účastníkům školení na jejich dotazy. I když jsou lektoři ve financích stále aktivní, aby si své znalosti neustále aktualizovali, naše lektorské smlouvy zajišťují, že nedojde na školení k propagaci nějakých produktů či společností. Zakládáme si na nezávislosti, proto nikdy nedojde k prodeji produktů za provizi, jak tomu bývá u některých jiných společností, které ve financích školí.

Přidat komentář